0497 52 51 57

Over Jessie

Jessie Van Diest

Jessie haar passie is om mensen te helpen bij één van de grootste en belangrijkste momenten van hun leven. Een gezellige thuis zoeken. Ze heeft al enkele jaren ervaring in de richting architectuur. Sinds 2018 kan ze haar kennis en passie met jullie delen in de vastgoed sector. Ze hoopt dat ze jullie binnenkort met veel enthousiasme kan verwelkomen en verder kan helpen naar de geknipte droomwoning voor u.
Contacteer Jessie

Functie binnen het bedrijf

Account Manager Nieuwbouw
Bij Swevers is Jessie aangesteld als Account Manager. De klanten die graag een bezichtiging willen, bellen naar de back office die op hun beurt de afspraak inplannen. Vervolgens gaat Jessie met de klanten opzoek naar hun nieuwe thuis. Dat kan gaan over een bestaande woning alsook over nieuwbouw of een bouwgrond. Je krijgt dan de mogelijkheid om samen even door de woning/het appartement te gaan en de nodige vragen te stellen. Alles wordt uitgelegd zodat je alle gewenste informatie hebt verkregen.

Is dit jullie eerste aankoop? Geen probleem, we helpen jullie uiteraard ook verder in de volgende fase naar de aankoop hiervan.

"Al 17 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 17 jaar is het team van Swevers Vastgoed een gevestigde waarde in West-Limburg. Met kantoren in Hasselt, Heusden-Zolder, Beringen en Geel zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 10-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.